1 Nisan 2007 Pazar

Çoçuklar için Dodo Matematik

DODO MATEMATİK

Oyunlarla Matematik Yazılımı
İlköğretim 2., 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin sınıfta işledikleri matematik konularını, evlerindeki kendi bilgisayarlarında oyunlar eşliğinde sıkılmadan pekiştirmelerini hedefler.
Sistem Gereksinimleri : Sadece bilgisayarda çalışır. Windows 95 / 98 / 2000 / XP uyumludur. 2 veya daha hızlı CD/R yeterlidir. HD'de yer kaplamaz, cd'den çalışır.







2500 e yakın alıştırma içeren bu program, öğrencinin ilgisini çeker ve onu öğrenmeye motive eder.
Alıştırma ve oyunlar, öğrencinin eğitim hayatında büyük önem taşıyan temel matematik konularını, eğlenceli ve akılda kalıcı bir şekilde kavramalarına yardımcı olur.
Problem çözme ve zihinden hesaplama yeteneklerini geliştiren program, ritmik saymalar, kümeler, doğal sayılar, kesirler, toplama işlemi, çıkarma işlemi, çarpma işlemi ve bölme işlemi ünitelerini içerir.
Ayrıca harita bölümünde Türkiye (bölgeler, şehirler, nehirler ve göller) ve dünya haritalarını büyüterek inceleyebilir ve yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz.
Ayrıca matematik dışında 30 adet eğlenceli oyun içermektedir.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

arkadaşım güzel site yapmışsın ama çocuklar için bu matemetik dosyasını indirdim ama rar dosyasını açmak isetdğimde " the archive is either in unknown format or damaged " hatası veriyor.

turkcekaynak dedi ki...

http://turkcekaynak.blogspot.com/2007/03/dodo-matematik.html

bu sorunu yaşıyan kişilerin çokluğundan ötürü *.rar lı sunumuda yapıldı

http://turkcekaynak.blogspot.com/2007/03/dodo-matematik.html