19 Mayıs 2007 Cumartesi

Ergün Poyraz - Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine


AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABD'de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini. Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini... Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Ya-sin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

Not : Bu kitap SAKLIKUTUPHANE tarafından e-kitap severlere ulaştırılmıştır ve Kahin in uyarısı üzerine "Emeğe saygı" da yaptığımız hatadan dönüyor ve kendilerinden bir kez daha özür diliyoruz.
Yaptığınız paylaşımlar için e-kitap sever olarak teşekkürü kendim adıma borç bilirim.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kesinlikle okuması gereken bir kitap

Adsız dedi ki...

bu kitabı ilk defa www.e-kitap.us adresinden indirmiştim... Herkes tarafından okunmalı

alpermaths dedi ki...

adam ne kadar müslüman evladı varsa hepsine çamur atıyo yok böyle bi anlayış asıl kendisi yahudi biraz internette araştırma yaparsanız görürsünüz hala bir sürü davası devam ediyo bir çoğunuda kaybettii böyle sahtekarların kitaplarını alıpta okuyanın kendiside sahtekardır

Adsız dedi ki...

İstersen sen bırakta herkes okusun ve yorumunu kendisi yapsın, ayrıca demekki sende sahtekarsın (bu kitabı okumuş olmalısınki içeriği hakkında bir şeyler söyleyebiliryorsun), yok okumadım diyorsan ???

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ergün poyraz denilen adam ankara çayyol unda 3 katlı sarı bir villada oturuyor eşinden boşanmış benim bildiğim bir oğlu var kapısında birde alman kurdu :) tsk ya ait iki asker 24 saat koruyor ciğeri beş para etmez bir ateisttir oğluyla bir kavgalarına şahit oldum bir birlerine ana avrad küfrediyorlardı bu kadar detaya kendisini tanıdığımı isbat için girdim bence okuyupta beyninizi zehirlemeyin değmez

Adsız dedi ki...

Aleyhte yazanlara duyurulur.Bu kitabın yazarı sorgusuz sualsiz 10 aydır hapis yatmakta, hakkında herhangi bir suç dasyası bile bulunmamaktadır.Sizce bu mu dürüstlük, devlt ciddiyeti. Söylenenlerin yarısı doğru olsa bile onurlu bir insan değil başbakanlık, bu ülkede yaşamayı içine sindiremz.Hadi geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

Yuh, bu kadari da fazla. Tayyip'i karalamak için yapiyorlar. Bu kitapta yazanlara kesinlikle inanmayin. Hepsi propaganda.